Banánové palačinky s konopným proteinem

Banánové palačinky s konopným proteinem

Protein se nemusí omezovat pouze na smoothie nebo shaky, zde je zábavný způsob, jak přidat protein do své snídaně!

Říká se a stává se, že se první palačinka nepovede. Je to takové nepsané pravidlo. Ale když už přijdete na ten fígl, jak palačinkové těsto připravit tak, aby mělo správnou hustotu, zároveň jej zvládnete rozprostřít po pánvi, aby byla palačinka dokonale tenká a měla křupavé okraje, je to opravdový um. Pojďme se to naučit.

INGREDIENCE:

1 špetkasůl
2 ksvejce
1 ksbanán
400 mlmléko
200 ghladká nebo mandlová mouka
2 odměrky (doporučenou dávku od výrobce)konopný protein

Postup přípravy

1. Hladkou mouku a konopný protein rozmixujeme se špetkou soli, mlékem a dvěma vejci tak, aby vznikla správná hustá směs vhodná pro palačinky (ani řídká, ani moc hustá).

2. Na pánev s rozpáleným olejem vlijeme přibližně jednu malou naběračku směsi. Palačinku smažíme z obou dvou stran dozlatova.

3. Na hotové palačinky naneseme libovolné množství čehokoliv, co nám chutná a nasekaný či nakrájený banán. Vhodné jsou marmelády, tvaroh, pudink nebo masová či zeleninová náplň.


Všechny tyto recepty vám dodají potřebné živiny a energii, která vám pomůže překonat všední únavu, ale i pomůže po ránu nabrat potřebnou sílu. Koktejly můžete upravit dle chuti nebo si je doředit mlékem dle potřeby. Použít můžete normální mléko, nebo skvělé mandlové mléko.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa