Benzigna.com: Vysoce úspěšní: Aplikace „JoinMe“ pro hledání přátel konopí vítězí v soutěži Innovate@BU Start-Up

Benzigna.com: Vysoce úspěšní: Aplikace „JoinMe“ pro hledání přátel konopí vítězí v soutěži Innovate@BU Start-Up

Aplikace, která pomáhá uživatelům konopí najít nové přátele ke kouření, vyhrála minulý týden hlavní cenu 10 000 dolarů v sedmém ročníku soutěže Cannabis Start-Up, pořádané Bostonskou univerzitou.

Aplikace JoinME , která je vhodná pro kameny , umožňuje spotřebitelům najít a setkat se s dalšími podobně smýšlejícími lidmi a sdílet sesh.

Populární událost na BU se skládá z týmů vedených studenty a kamencem, které předkládají své nápady ve stylu Shark Tank porotě složené z porotců, kteří mají šanci vyhrát deset velkých bezplatných konzultačních služeb od předních představitelů oboru.

JoinME, nápad Marca Rotelly a Claudia Bettiniho,  si klade za cíl snížit sociální úzkost a neklid mezi uživateli konopí jejich propojením. Akce BU podporuje advokacii konopí, připomíná účastníkům historii rostliny a důležitost pokračování v boji proti válce proti drogám. 

Vítězové letošní soutěže Cannabis Start-Up, Marco Rosella (Questrom’22) (vlevo) a Claudio Bettini (COM’23), kladou porotci otázky týkající se jejich společnosti JoinME.

Rotella poznamenal, že on a Bettini, kteří se setkali před několika lety v Asociaci italských studentů, dali do aplikace hodně práce a přemýšleli.

„Identifikovali jsme dva hlavní problémy: konzumenti konopí chtějí a potřebují partnery,“ řekl Rotella. „Sociální spotřebitelé mají mnohem nižší korelaci s psychologickými vedlejšími účinky, jako je sociální úzkost a neklid.“ 

Siobhan Dullea , výkonná ředitelka Innovate@BU, zahájila předávání cen prohlášením, že mnoho studentů BU se nakonec díky rychlému rozvoji nových technologií a odvětví ocitne v kariéře, která v současnosti neexistuje. Innovate@BU existuje, řekla, aby jim pomohla „formovat inovační dovednosti a podnikatelské myšlení, aby mohli mít smysluplný dopad na své životy a ve svých komunitách“. 

Soutěž primárně nabízí podporu studentům a absolventům při zakládání startupů souvisejících s konopím, z nichž žádný nezahrnuje přímý prodej nebo pěstování produktu. Soutěž , kterou sponzoruje Green Lion Partners , aby podnítila inovace v rostoucím sektoru konopí , nepřijímá startupy, které přímo nakládají s konopím.

Více, včetně fotografií, naleznete v této publikaci BU .


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa