Businesswire.com: Zpráva o trhu s konopím v Severní Americe 2023 – Zaměření na gumies, čokolády a vývoj produktů pro terapeutické použití

Businesswire.com: Zpráva o trhu s konopím v Severní Americe 2023 – Zaměření na gumies, čokolády a vývoj produktů pro terapeutické použití

DUBLIN–( BUSINESS WIRE )– Trh s konopím v Severní Americe (vydání 2023): Analýza podle uživatelů a penetrace, deriváty (CBD, THC, ostatní), zdroj (marihuana, konopí), konečné použití, podle země: Statistiky trhu a Forecast (2019-2029)“ byla přidána do nabídky ResearchAndMarkets.com .

Severoamerický trh s konopím vykázal v letech 2019–2022 růst s CAGR 10,20 %. Trh byl oceněn na 25,82 miliardy USD v roce 2022 a očekává se, že v roce 2029 dosáhne 54,52 miliardy USD. Očekává se, že severoamerický trh s konopím poroste v letech 2024-2029 o CAGR 11,49 %.

Zpráva poskytuje kompletní analýzu severoamerického průmyslu konopí z hlediska segmentace trhu podle derivátů (CBD, THC a další deriváty), podle zdroje (marihuana a konopí), podle konečného použití (lékařské, rekreační a terapeutické) pro historické období 2019–2022, odhady roku 2023 a prognózované období 2024–2029.

Pěstování konopí se stalo sofistikovanější, s příchodem moderních pěstitelských technik a technologií. To vedlo ke zvýšení kvality a rozmanitosti produktů, od tradičních květinových produktů po koncentráty, poživatiny, topika a další.

Platformy elektronického obchodu a online doručovací služby si získaly popularitu, což spotřebitelům umožňuje pohodlně nakupovat produkty z konopí. Předpisy a omezení se však v různých jurisdikcích liší, což má dopad na dostupnost a dostupnost těchto služeb. Kromě toho se průmysl skládá z různých sektorů, včetně pěstování, výroby, distribuce a maloobchodu. Licencovaní výrobci a lékárny hrají zásadní roli při dodávání konopných produktů spotřebitelům, a to jak pro lékařské, tak pro rekreační účely.

Kromě toho pokračuje výzkum a vývoj v průmyslu konopí, který se zaměřuje na zdokonalování pěstitelských technik, zkoumání nových lékařských aplikací a vývoj alternativních metod konzumace. Tento neustálý pokrok přispívá k expanzi a zrání severoamerického trhu s konopím.

Zavádění inovativních a diverzifikovaných nabídek produktů slouží k uspokojení širšího okruhu spotřebitelů. Rozšíření a diverzifikace klientské základny konopného trhu lze dosáhnout vývojem zboží, které uspokojí širokou škálu demografických skupin, zahrnující jak začínající uživatele, tak zkušené spotřebitele.

Nástup inovativních produktů poskytl spotřebitelům možnost personalizovat a přizpůsobit své zkušenosti s konopím podle svých preferencí. Bylo zjištěno, že akt personalizace zážitků z konopí, ať už prostřednictvím výběru určitých kmenů, úpravy úrovní dávky nebo výběru různých metod konzumace, významně zvyšuje spokojenost uživatelů a podporuje loajalitu zákazníků.

Vývoj vysoce kvalitních koncentrátů, jako je tříšť, vosk a živá pryskyřice, vychází vstříc zkušeným uživatelům, kteří hledají silné a chutné možnosti. Koncentráty nabízejí prémiový zážitek pro nadšence.

Pokles stigmatizace užívání konopí lze přičíst zvýšené míře společenské akceptace. V důsledku toho stále více lidí přijímá konopí jako skutečnou a platnou možnost pro lékařské i rekreační využití.

Zákaznická základna konopí zaznamenala růst v důsledku společnosti, která je stále vnímavější. Jednotlivci z různých věkových kohort, sociokulturního původu a demografických profilů vykazují zvýšený sklon ke zkoumání produktů na bázi konopí.

Rostoucí kulturní přijatelnost konopí měla významný dopad na legislativní reformy. Vzhledem k tomu, že společenské postoje stále více upřednostňují prokonopnou legislativu, vlády prokázaly rostoucí sklon k legalizaci a regulaci obchodu s konopím. Společenská akceptace povzbudila snahy o osvětu veřejnosti o konopí. To zahrnuje informace o zodpovědném užívání, zdravotních účincích a potenciálních přínosech konopí.

Rozsah zprávy

  • Zpráva analyzuje trh s konopím podle hodnoty (v milionech USD).
  • Zpráva představuje počet uživatelů konopí v jednotlivých zemích za historické období 2019–2022, odhadovaný rok 2023 a prognózované období 2024–2029 v Severní Americe.
  • Zpráva představuje analýzu trhu s konopím za historické období 2019–2022, odhadovaný rok 2023 a prognózované období 2024–2029.
  • Zpráva analyzuje trh s konopím podle derivátů (CBD, THC a další deriváty).
  • Zpráva analyzuje trh s konopím podle zdroje (marihuana a konopí).
  • Zpráva analyzuje trh s konopím podle konečného použití (lékařské, rekreační a terapeutické).
  • Zpráva uvádí míru penetrace konopí v jednotlivých zemích za historické období 2019–2022, odhadovaný rok 2023 a prognózované období 2024–2029 v Severní Americe.
  • Klíčové poznatky zprávy byly prezentovány prostřednictvím rámců SWOT a Porter’s Five Forces Analysis. Také atraktivita trhu byla prezentována podle regionu, podle typů, podle způsobu provozu a podle koncových uživatelů.
  • Ve zprávě byly také analyzovány hlavní příležitosti, trendy, hnací síly a výzvy tohoto odvětví.
  • Zpráva sleduje konkurenční vývoj, strategie, fúze a akvizice a vývoj nových produktů.

Klíčové atributy:

Atribut zprávyPodrobnosti
Počet stránek150
Období předpovědi2024–2029
Odhadovaná tržní hodnota (USD) v roce 202418,64 miliardy dolarů
Předpokládaná tržní hodnota (USD) do roku 202938,05 miliardy dolarů
Složená roční míra růstu15,3 %
Pokryté oblastiSeverní Amerika

Strategická doporučení

  • Zaměřit se na gumy a čokolády
  • Zaměřte se na vývoj produktů pro terapeutické použití

Globální trh s konopím: historie a prognóza

  • Globální trh s konopím: Posouzení tržní hodnoty

Konkurenční umístění

  • Umístění produktů společností
  • Matice tržní pozice
  • Analýza tržního podílu severoamerického trhu s konopím

Profily společnosti

  • Růst baldachýnu
  • GW Pharmaceuticals
  • Aurora Cannabis
  • Skupina Cronos
  • Tilray
  • Pěstitelé slunečních hodin
  • MediPharm Labs
  • Curaleaf
  • Čistá Sunfarm
  • Trulieve Cannabis Corporation

Další informace o této zprávě naleznete na adrese https://www.researchandmarkets.com/r/3uh6nc

O ResearchAndMarkets.com

ResearchAndMarkets.com je předním světovým zdrojem zpráv o mezinárodních průzkumech trhu a tržních dat. Poskytujeme vám nejnovější údaje o mezinárodních a regionálních trzích, klíčových průmyslových odvětvích, špičkových společnostech, nových produktech a nejnovějších trendech.

Kontakty

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, hlavní tisková manažerka
press@researchandmarkets.com

Pro úřední hodiny EST Volejte 1-917-300-0470
Pro USA/CAN volejte zdarma 1-800-526-8630
Pro úřední hodiny GMT Volejte +353-1- 416-8900

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa