Internationalcbc.com: Venezuelská AG se mýlí, když kritizuje reformní úsilí týkající se konopí

Internationalcbc.com: Venezuelská AG se mýlí, když kritizuje reformní úsilí týkající se konopí

Snahy o modernizaci konopí se šíří po celém světě a tam, kde jsou již zavedeny politiky pro dospělé, legalizace konopí je úspěšná ve všech směrech. Lidé budou konopí vždy konzumovat a regulace konopných produktů je ve srovnání se zákazem konopí lepším přístupem k veřejné politice.

Bohužel ne všichni volení představitelé to tak vidí. Mnoho odpůrců konopí, kteří jsou ve veřejné funkci, stále lpí na diskuzích o zákazu konopí, pravděpodobně ve snaze udržet status quo a zabránit úspěchu úsilí o modernizaci politiky.

Jedním z takových úředníků je venezuelský generální prokurátor Tarek William Saab, který nedávno napadl zákonodárce v jiných zemích, kteří se snaží modernizovat politiku konopí svých národů. Podle výňatků z World Nation News :

„Kdo se stane milionářem? Kdo dal legalizovanou marihuanu? Dělíte zisk mezi morálně zločineckou skupinu a legitimně ustavenou vládu,“ řekl Saab během fóra konaného v Caracasu o prevenci užívání. o drogách u dětí a mladistvých.

Globální trend dekriminalizace konzumace marihuany, v některých případech pouze pro léčebné účely, se podle jeho názoru zaměřuje na legalizaci jiných látek a ekonomický prospěch „světových velmocí“, i když o tom podrobnosti neuvedl.

Tarek William Saab není jediným odpůrcem konopné reformy, který je krátký na detaily. Po celá desetiletí museli odpůrci konopí jen omílat nepodložené řeči o tom, že konopí je špatné, a to stačilo, protože neexistovala žádná protiváha v podobě sociálních médií nebo volených představitelů nakloněných reformě konopí.

Naštěstí je těm dnům konec. Pravda o konopí je nyní snadno dostupná prostřednictvím řady platforem, hromadí se recenzované studie prokazující blahodárné účinky konopí na zdraví a regulovaný prodej konopí generuje příjmy pro veřejné kasy a projekty namísto financování zločineckých podniků.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa