Newsweed.fr: Amsterdam Cannabis College po 25 letech existence oznamuje uzavření svých prostor

Newsweed.fr: Amsterdam Cannabis College po 25 letech existence oznamuje uzavření svých prostor

Amsterdam Cannabis College oficiálně oznámila uzavření svých prostor umístěných v srdci Red Light District of Amsterdam. Po 25 letech specializované služby jako ústřední instituce v komunitě konopí akademie tohoto rozhodnutí lituje.

Prostory byly založeny před čtvrt stoletím v Oudezijds Achterburgwal a sloužily jako důležité místo pro setkávání mezinárodní konopné komunity a hostí mnoho důležitých akcí, vzdělávacích programů a komunitních iniciativ.

Bohužel kvůli měnícím se finančním úvahám se Cannabis College rozhodla převést všechny své operace na online platformu. Od 1. ledna 2024 se všechny akce, kurzy a komplexní vzdělávací programy budou konat výhradně na oficiálních stránkách www.cannabiscollege.com .

„I když jsme nadšení z možností, které naše online platforma nabízí, chápeme sentimentální hodnotu spojenou s naší fyzickou polohou. Rozhodnutí zavřít naše dveře nebylo bráno na lehkou váhu a rádi bychom vyjádřili naši hlubokou vděčnost komunitě za jejich 25 let neochvějnou podporu. Na začátku nové kapitoly zveme komunitu, aby se k nám připojila a oslavila vzpomínky a milníky, které naše instituce za ta léta zažila. Zůstáváme odhodláni podporovat smysl pro komunitu a spojení, i když v jiném prostředí,“ uvedl prezident nadace Gio Dronkers v tiskové zprávě předané CannabisIndustrie.nl .

O Amsterdam Cannabis College

Cannabis College Amsterdam, kterou v roce 1997 založil nizozemský filantrop Henk Poncin a jeho kolegové z akční skupiny Green Prisoners Release, byla založena jako veřejné informační centrum věnované propagaci prospěšných aspektů rostliny Cannabis sativa L.

Nové informační centrum a organická konopná zahrada byla otevřena v roce 1998 v monumentálním domě ze 17. století v Amsterdamu. Po celou dobu své existence hrála akademie klíčovou roli ve vzdělávání veřejnosti o rostlině Cannabis a poskytovala poradenství o bezpečném užívání rekreačního a léčebného konopí prostřednictvím workshopů, výukových programů a B2B služeb.



Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa