Benzigna.com: Kongresman Dave Joyce podal návrh zákona o reklasifikaci konopí, který umožňuje mezistátní obchod, daňové úlevy a další

Benzigna.com: Kongresman Dave Joyce podal návrh zákona o reklasifikaci konopí, který umožňuje mezistátní obchod, daňové úlevy a další

e významném vývoji poslanec Dave Joyce (R-OH) znovu zavedl zákon o posílení desátého dodatku prostřednictvím pověření států (STATES) 2.0 Act , což signalizuje obnovené úsilí o ukončení federální prohibice marihuany ve státech, kde je legální.

Revidovaný návrh zákona, který spolufinancují Rep. Lori Chavez-DeRemer (R-OR), Brian Mast (R-FL), Earl Blumenauer (D-OR) a Troy Carter (D-LA), přesahuje dekriminalizaci státních programů konopí. návrhem federálního daňového a regulačního rámce pro konopný průmysl, uvedl Marihuana Moment.

Joyce, spolupředsedkyně Kongresového výboru pro konopí, zdůraznila důležitost respektování práv států utvářet své zákony o konopí autonomně. Zdůraznil negativní dopad současného federálního přístupu na lékařský výzkum, legitimní podniky a zdroje pro vymáhání práva.

O Billovi

  • Aktualizovaný zákon STATES 2.0 se zaměřuje na posílení pravomocí států a kmenů v regulaci konopí, což jim umožňuje zavést omezení v souladu s místními hodnotami.
  • Navrhuje federální dohled a nízkou spotřební daň, aby se usnadnil vyvážený regulační rámec.
  • Zásadní je, že návrh zákona brání státům bránit legální přepravě konopí a řeší obavy průmyslu tím, že vyjímá regulované státní tržní příjmy z oddílu 280E IRS.

Legislativa dále obsahuje lhůtu pro generálního prokurátora, aby do 180 dnů dokončil pravidlo pozměňující zákon o kontrolovaných látkách (CSA) a vyjímal státy a kmeny z federálního zákazu marihuany.

Kromě toho nařizuje studii úřadu Government Accountability Office (GAO) o dopadu legalizace konopí na bezpečnost provozu.

V reakci na návrh zákona Blumenauer, zakládající spolupředseda Cannabis Caucus, uvedl: „Jsem hrdý na to, že jsem se svým přítelem Davem Joycem pracoval na několika iteracích zákona o státech (…) Konopná reforma těží z takového skutečného dvoustranného angažovanost. Těším se na naši práci, abychom udělali z federální vlády lepšího partnera států všech politických vrstev, které vedou cestu vpřed.

Poslanec Mast zdůraznil ústavní základ pro umožnění státům určovat jejich politiku týkající se konopí. „Politika týkající se konopí by měla být založena na tom: 50 států by mělo být schopno stanovit 50 různých politik, které budou nejlepší pro jejich voliče, a přesně to udělá zákon o STÁTECH.“

Poslanec Chavez-DeRemer zdůraznil rostoucí potřebu vytvořit bezpečné a profesionální prostředí pro rychle se rozvíjející konopný průmysl, zejména s rostoucím počtem států, které přijímají legalizaci.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa