Benzinga.com: Martin Luther King III obhajuje rovnost v průmyslu konopí a podporu zaměstnanců

Benzinga.com: Martin Luther King III obhajuje rovnost v průmyslu konopí a podporu zaměstnanců

Ve svém projevu v Las Vegas tento týden Martin Luther King III , syn obhájce občanských práv, zdůraznil význam podpory spravedlnosti a začlenění do konopného průmyslu.

„Pokud dokážeme vytvořit úspěšné podniky a podnikatele, je to jeden z kroků, který pomáhá budovat milovanou komunitu, o které mluvili Martin Luther King Jr. a Coretta Scott Kingová,“ řekl King zaplněnému publiku u každoročního DICE. 

„Můj táta mluvil o vymýcení toho, co definoval jako trojité zlo, chudobu, rasismus a násilí, a my věříme, že skrze mír, rovnost a spravedlnost vytvoříte tuto milovanou komunitu.“

Co se stalo

Minorities for Medical Marihuana (M4MM) oslavily minulé úterý večer „ Cannabis a kultura oslavující 50 let hip hopu “ na každoročním mixu rozmanitosti v konopí a akciovém kapitálu ve spojení s výroční konferencí MJBiz.

Martin Luther King III vyzývá k začlenění do Cannabis průmyslu

Na akci, kterou sponzorovala organizace Cannabis Workers Rising poháněná United Food and Commercial Workers, vystoupil jako hlavní řečník Martin Luther King III. King se ohlédl za odkazem svého otce a zdůraznil potřebu silné pracovní síly, která by posílila černou komunitu konopí.

King podporuje pracovníky s konopím

Během Kingova projevu k davu také zdůraznil svou ochotu stát po boku pracovníků konopného průmyslu.

„Budeme tady se zaměstnanci, protože majitelé se mohou mít dobře, ale aby se všichni měli dobře, musí se ze zaměstnanci jednat spravedlivě…. Naplánujte si práci a pracujte podle svého plánu,“ řekl King. „Když to uděláme, vytvoříme pozoruhodný průmysl, budeme součástí pozoruhodného odvětví, které vám pomáhá pomáhat druhým, pomáhá lidem s nemocemi, a když už nic jiného, ​​určitě vám to způsobí pohodičku.“

Mezitím se zdá, že odborová organizace konopí celostátně roste.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa