Internationalcbc.com: Uruguayský ministr poskytuje aktuální informace o přístupu k národní politice týkající se konopí (Video)

Internationalcbc.com: Uruguayský ministr poskytuje aktuální informace o přístupu k národní politice týkající se konopí (Video)

Uruguay bude vždy držet zřetelný titul prvního národa na planetě, který prošel národním opatřením pro legalizaci konopí pro dospělé. Od roku 2013, kdy Uruguay přijala své opatření, přijaly opatření také tři další země, přičemž Malta a Lucembursko mají přísnější modely a Kanada má méně restriktivní model.

Kanadský model legalizace umožňuje všem dospělým, bez ohledu na status trvalého pobytu, legální nákupy z regulovaných prodejen, zatímco Uruguay omezuje legální prodej pouze na dospělé obyvatele. Přesto úsilí Uruguaye o modernizaci konopné politiky přineslo ohromný vhled.

Daniel Radio, generální tajemník Uruguayského Národního úřadu pro drogy, nedávno hovořil o úsilí své země na akademickém fóru organizovaném Úřadem pro drogy s názvem „IV. akademické fórum: Regulace konopí v Uruguayi a regionu: pokrok a výzvy“.

Kraut Invest  přeložil projev tajemníka ze španělštiny do angličtiny, jehož přepis lze nalézt na jejich webových stránkách. Secretary Radio popisuje užívání konopí jako „lidstvu vrozené“ a naznačuje, že za problémy minulosti mohou politiky prohibice, nikoli samotná látka.

„A pod záminkou nějakého poškození zdraví některých uživatelů naše společnosti problém posunuly a pokusily se ho řešit trestním právem. A v důsledku toho dali většinu zdrojů, které by mohly být užitečné pro výzkum a řešení některých z těchto nešťastných okolností problematického použití, institucím odpovědným za udržování veřejné bezpečnosti v zbytečném, nemožném boji o vedení, který je pro ty lidi demoralizující. kteří to vedou.“ Uvedl tajemník rozhlasu.

„Uruguayská zkušenost měla zvláštnost. Na rozdíl od jiných států, kde se o regulaci konopí diskutovalo v souvislosti s jeho léčebným využitím, v Uruguayi byla po celé období před přijetím regulačního zákona těžištěm diskuse vždy regulace užívání dospělými (či rekreačního). “ také uvedl. Projev Secretary Radio najdete ve vloženém videu níže:

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa