Benzinga.com: Legalizace psychedeliky a volby v roce 2024: Robert F. Kennedy Jr. potvrzuje v novém rozhovoru podporu

Benzinga.com: Legalizace psychedeliky a volby v roce 2024: Robert F. Kennedy Jr. potvrzuje v novém rozhovoru podporu

Robert F. Kennedy Jr. sdílel své názory a stanovisko na psychedelika jako léčbu duševního zdraví během nedávného rozhovoru pro podcast. 

Tato zpráva přichází ve stejnou dobu, kdy  prezident Joe  Biden bezprostředně vyzývá k přijetí rozsáhlého zákona o obraně, který by financoval studie s psychedeliky u členů aktivní služby. 

Nezávislý kandidát na prezidenta řekl, že zkušenost s ayahuascou pomohla jeho synovi zpracovat smrt jeho matky, Kennedyho bývalé manželky  Mary Richardson Kennedyové , a jak to otevřelo jeho vlastní mysl k úvahám o legalizaci těchto látek.

„Chtěl bych je zpřístupnit, alespoň v terapeutickém prostředí a možná i obecněji, ale způsobem, který by odradil korporační kontrolu a využívání,“ řekl Genius Network. 

Richardsonová si vzala život v roce 2012. Kennedyho syn vyzkoušel ayahuasku před pěti lety v Patagonii a měl ponoření celého těla, které mu dalo možnost zažít odpuštění, lásku, porozumění, porozumění, empatii a soucit, podle prezidentského kandidáta. 

„Když se vrátil z té cesty, úplně se změnil. Mluvil velmi otevřeně o svých pocitech.“

Prezidentský kandidát také zmínil další známé, kteří podstoupili zkušenosti s ayahuascou, včetně Navy SEAL s těžkou posttraumatickou stresovou poruchou a hráči NFL s těžkým poraněním mozku a depresemi, a dosáhli stejných výsledků jako jeho syn. 

„Takže moje mysl je otevřená myšlence, že mohou existovat věci, o kterých nevím, a že lidé by měli mít svobodu a svobodu experimentovat s těmito věcmi.“

Od chvíle, kdy Kennedy oznámil, že bude kandidovat do Bílého domu ve volbách v roce 2024, diskutoval také o  reformě konopí  a nedávno se zmínil o legalizaci marihuany jako o prostředku k řešení krize drogové závislosti v zemi. Kennedy byl závislý na heroinu, když byl mladší. 


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa