Benzigna.com: Regulační posun v asijsko-pacifické Cannabis sféře

Benzigna.com: Regulační posun v asijsko-pacifické Cannabis sféře

Nedávné regulační aktualizace v asijsko-pacifické sféře konopí se zaměřují na australský úřad Therapeutic Goods Administration (TGA), který přepracoval pokyny pro reklamu na léčivé konopí.

Mezi pozoruhodné body patří:

  • Generální oprava TGA: Hlavní přepracování TGA objasňuje pravidla reklamy na léčebné konopí podle zákona o terapeutickém zboží z roku 1989.
  • Kontextový důraz: TGA zdůrazňuje klíčovou roli kontextu při určování reklamy a varuje před odkazy, jako je „rostlinná medicína“, které nenápadně propagují léčebné konopí.
  • Reklama na zdravotní služby: Nové pokyny odrazují od reklam na zdravotní služby odkazující na léky na předpis a nabádají kliniky, aby se zaměřily na služby, jako je léčba bolesti.
  • Exkluzivní propagace zdravotníků: TGA povoluje reklamu výhradně zdravotníkům s důrazem na omezený veřejný přístup k takovým materiálům.

V souvisejícím vývoji Clever Leaves Holdings Inc. CLVR+11,9 % + Upozornění zdarma zajistila australskou certifikaci GMP pro svá kolumbijská zařízení od TGA, čímž dále rozšiřuje globální regulační prostředí pro konopí.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa