Malta: Cannabis komunita se snaží zvýšit limit u sušených květin a obavy kolem produktů HHC 

Malta: Cannabis komunita se snaží zvýšit limit u sušených květin a obavy kolem produktů HHC 

Maltská konopná komunita podala petici Úřadu pro odpovědné užívání konopí (ARUC) s argumentem, že 500gramový limit na sušený květ konopí pro asociace na snižování škod způsobených konopím (CHRAs) je „nepraktický a rigidní“.

„Toto omezení je nejen nerealistické, ale nebezpečně staví CHRA na pokraj právních přestupků, což může vést k přísným trestům, dokonce možnému uvěznění za trestné činy obchodování s drogami,“ napsala skupina, jak  uvádí  Lovin Malta. Komunita dále uvedla, že limit je „hrubě neadekvátní k uspokojení potřeby konopné komunity na Maltě“. 

ČTĚTE TAKÉ: Německé asociace pro lékařskou marihuanu hledají snadnější přístup

Dále vyzvala k přehodnocení těchto limitů a zdůraznila důležitost vytvoření realistických a praktických pokynů, které odpovídají potřebám komunity a provozním kapacitám CHRA. 

„Bez toho nejenže zakládáme tato sdružení pro selhání, ale také riskujeme jejich právní postavení a blaho komunity, které slouží,“ uvedla komunita. 

Mezitím ARUC nedávno vyjádřil obavy ohledně snadného přístupu k polosyntetickým kanabinoidním produktům, zejména HHC, které lze nalézt v maloobchodních prodejnách a online. Úřad varoval před možnými riziky spojenými s používáním těchto produktů,  píše  Newsbook. Dodal, že produkty nejsou regulovány a v rostlině konopí se přirozeně nevyskytují jako fytokanabinoidy.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa