Scoop.co.nz: Novozélandský Greenfern oznamuje export lékařské marihuany

Scoop.co.nz: Novozélandský Greenfern oznamuje export lékařské marihuany

Greenfern Industries, přední novozélandská společnost na výrobu a distribuci léčebného konopí, a Ampyl Sciences, zavedený dodavatel lékařské marihuany z Nového Zélandu, oznamují tento týden první vývoz květu léčivého konopí v kvalitě pro export společnosti Greenfern pod značkou Ampylu CannFX. Produkt je neozářený prémiový novozélandský kultivovaný kmen, který bude dostupný pacientům v EU a Spojeném království.

Greenfern Industries prodal svou druhou sklizenou dávku společnosti Ampyl Sciences jako součást víceleté smlouvy o dodávkách. Tato nová cesta k příjmům zajistí konzistentní peněžní tok pro společnost se sídlem v Taranaki, která navýšila výrobu ve svém novém kultivačním zařízení.

Generální ředitel Greenfern Dan Casey řekl: „Jsme nadšeni, že můžeme přispívat k potřebám pacientů na trzích EU a Spojeného království, což jsou jedny z největších trhů na světě. Naše kultivační produktivita se od uvedení zařízení do provozu v srpnu 2023 zvýšila o více než 50 procent a následné sklizně již naznačují významný nárůst objemu.

Generální ředitel Greenfern Dan Casey

Bastiaan Kramer, generální ředitel společnosti Ampyl Sciences, k tomu uvedl: „Po úspěšném uvedení prvního léčivého konopného produktu vypěstovaného na Novém Zélandu do Německa v roce 2022 a po uvedení prvního léčivého konopného produktu vypěstovaného na Novém Zélandu do Spojeného království v roce 2023 jsme hrdí, že nyní spustit Greenfernův kmen na tyto rychle se rozvíjející trhy. Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat v rozvíjení našeho vztahu s Greenfern vpřed.“


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa