Investing.com: Aurora Cannabis zajišťuje Austrálii certifikaci GMP

Investing.com: Aurora Cannabis zajišťuje Austrálii certifikaci GMP

EDMONTON, AB – Aurora Cannabis Inc. (NASDAQ: NASDAQ: ACB ) (TSX: ACB), kanadský globální lídr v oblasti léčebného konopí, získal certifikaci správné výrobní praxe (GMP) od australského Therapeutic Goods Administration (TGA) za její výrobní závody River and Ridge se nacházejí v Kanadě.

Tato certifikace platná od 15. března 2024 umožňuje společnosti Aurora vyvážet na australský trh širší škálu produktů z konopí, včetně sušených květin, pryskyřičných patron, pastilek a olejů, v souladu s předpisy TGA a standardy TGO 93.

Viceprezidentka společnosti pro kvalitu, Gorana Lakic, vyjádřila hrdost na úspěch a zdůraznila závazek společnosti Aurora ke kvalitě a dodržování předpisů. Certifikace je považována za posílení oddanosti Aurory australskému trhu s léčebným konopím, jehož hodnota se v současné době odhaduje na 400 milionů AUD a je největším takovým trhem mimo Severní Ameriku.

Aurora, která je také mateřskou společností MedReleaf Australia, plánuje pokračovat v zavádění inovativních produktů na australský trh. Aurora i MedReleaf Australia se zavázaly poskytovat australským pacientům spolehlivý přístup k vysoce kvalitním produktům z lékařského konopí a nabízet lékařům širší škálu možností péče o pacienty.

Společnost, známá svým rozsáhlým portfoliem značek léčebného a rekreačního konopí, působí v Kanadě, Evropě, Austrálii a Jižní Americe. Je uznáván pro svůj vědecky podložený přístup a vysoce kvalitní nabídku produktů na trzích medicíny, wellness a rekreačních aktivit pro dospělé.

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se záměrů společnosti dále růst a rozvíjet australský trh s léčebným konopím a dodržovat regulační standardy. Tato prohlášení jsou založena na předpokladech, které vedení považuje za přiměřené, a podléhají rizikům a nejistotám, které by mohly způsobit, že se skutečné výsledky budou významně lišit.

Informace v tomto článku jsou založeny na prohlášení tiskové zprávy společnosti Aurora Cannabis Inc.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa