PRO-MIX®: Přináší svoji nabídku na míru do Evropy

PRO-MIX®: Přináší svoji nabídku na míru do Evropy

Jít do pěstitelského skladu nebo vidět více produktů které má distributor, může být ohromujícím zážitkem, když si můžete vybrat mezi širokou škálou produktů pro růst rostlin (pěstovací médium, živiny, aktivní složky, světla, nádoby, zavlažovací systémy, atd.). Nádoby, ať už různých velikostí nebo galonové květináče pro transplantace (přesazení), jsou vždy nezbytným nákupem.

Pěstitelův výběr pěstebních nádob se liší v závislosti na prostoru, potřebách zadržování vody, požadovaném vývoji kořenů, materiálu (plast, tkanina) a také různých metodách zavlažování. Tyto volby hrají klíčovou roli ve vývoji rostlin a jejich kořenového systému.

Spárování správných pěstebních nádob se správným pěstebním médiem hraje klíčovou roli pro úspěšný růst. Kombinace fyzikálních, chemických a biologických vlastností pomáhá definovat kořenovou zónu, poskytuje rostlině objemné vlákno a určuje kapacitu zadržování vody, jakož i výměnu vzduchu a pórovitost, která je nezbytná pro zdravé kořeny.

Jakmile máte správnou kombinaci nádoby a půdy, skutečná práce začíná: naplnění nádob, jejich umístění na správné místo, čištění a skladování dalšího pěstebního média. Při opětovném použití nádob přidejte čištění a dezinfekci na již tak dlouhý seznam věcí, které je třeba udělat!

Pěstitelé z komunity konopí vždy hledají lepší technologie, které jim poskytnou výhodu ve výnosu, kvalitě, udržitelnosti a celkových výsledcích. Poskytnout rostlinám nejlepší podmínky pro růst a zlepšit příjem živin při současném snížení celkové pracnosti má proto smysl.

Výzkum

S ohledem na potřeby pěstitelů čistší životní prostředí as cílem pomoci jim ušetřit čas a náklady vyvinula společnost Premier Tech Growers & Consumers systém pěstebních vaků. Konečným cílem bylo použití technologie pěstebního média PRO-MIX® HP®, která kombinuje jeho prospěšné mikroorganismy, jako jsou technologie Mycorrhizal a Bacillus, a dodává je ve snadno použitelném a čistším formátu.

Řešení

V roce 2022 představila společnost Premier Tech pod svou značkou PRO-MIX® řešení na míru pro svůj PRO-MIX® HP®: zcela nový PRO-MIX® HP® MYCORRHIZAE™ Open Top Grow Bag (USA) a PRO-MIX. ® HP MYCORRHIZAE™ + BIOSTIMULANT Open Top Grow Bag (Kanada).

Od dubna 2024 bude toto řešení nyní dostupné ve Francii, Španělsku a Německu ve formátu 17 l (0,5 cft) pod názvem PRO-MIX® HP MYCORRHIZAE™ + BACILLUS Open Top Grow Bag.

Výhody pro Cannabis komunitu

Řešení Open Top Grow Bag bylo navrženo s několika vlastnostmi, aby bylo zajištěno snadné použití: osm předem připravených odkapávacích otvorů, metoda snadného odtržení, která nevyžaduje žádné nástroje, 0,5 cft volně naloženého pěstebního média a také více otvorů. pro provzdušňování a rovnoměrnou distribuci vzduchu v kořenové zóně pro podporu vývoje kořenů.

Tento systém je dokonale přizpůsoben potřebám Cannabis pěstitele. Je to pracovně efektivní řešení pro vylepšený pracovní postup a vyžaduje opravdu málo čištění, což vede k cenným úsporám času i peněz.

Řešení PRO-MIX® Open Top Grow Bag pomáhá pěstitelům udržovat čistší pěstební prostředí. Klíčové kroky ke snížení kontaminace a onemocnění rostlin, jako je dezinfekce pěstírny, dezinfekce a sterilizace, jsou zjednodušeny díky rychlejšímu a čistšímu nastavení s omezenou manipulací. Mějte na paměti, že za každý další krok, který v současné době uděláte pro správnou péči o své nádoby, ušetříte více času a peněz přechodem na PRO-MIX® Open Top Grow Bag.

„ Použitím růstového vaku HP ušetříme přibližně 25–50 % transplantační práce az hlediska plánování a úspory času. Jelikož je pěstební vak již naplněn pěstebním médiem, snižuje se manipulace, proces přesazování je čistší a dosahujeme stejné konzistence jako u samotného produktu HP+.“ Purplefarm Genetics, producent konopí v Kanadě.

Více než pěstební médium

Složení uvnitř pytle je klíčovou součástí technologie.

Aby bylo možné dodávat přizpůsobená řešení pro průmysl, Premier Tech vyvíjí a používá aktivní složky/prospěšné mikroorganismy, čímž přidává hodnotu dobře vyváženému pěstebnímu médiu. Přídavek účinných látek poskytuje pěstitelům návratnost investic, o které usilují do plodin a výnosů, spolu s možností ušetřit náklady a čas, které byly pro PRO-MIX® vždy klíčové.

Pro zvýšení výnosu a kvality plodin jsou aktivní složky obsažené v pěstebních pytlích pečlivě vybírány pro jejich vlastnosti zlepšující růst nebo potlačující choroby:

  • Mykorhizy jsou prospěšné asociace mezi mykorhizní houbou a kořeny, které zvyšují příjem vody a živin rostlinou. To zvyšuje odolnost rostliny vůči environmentálním stresům, jako je sucho, zhutnění, slanost, nízká plodnost a šok z transplantace.
  • Bacillus jsou grampozitivní bakterie s vysokou pohyblivostí, které kolonizují kořeny rostlin. Vytvářejí biofilm kolem kořenového systému, zlepšují prostředí pro zakořeňování a usazování rostlin a zároveň zvyšují vitalitu a výkonnost rostlin.

Take Aways

Tyto pěstební pytle jsou navrženy tak, aby zabránily problémům s rostlinami a zajistily kvalitu a udržitelnost každého zařízení nebo pěstebního prostředí v obnoveném integrovaném pěstebním řešení:

✔ Méně práce

✔Rychlejší nastavení

✔Snazší manipulace

✔ Předem připravené odtokové otvory

✔Snadné odtržení

✔ Není potřeba čištění ani sterilizace

✔Snížené riziko kontaminace při manipulaci

✔ Nejsou potřeba žádné nádoby

✔Rychlý obrat v místnosti po sklizni

A nekončíme! V blízké budoucnosti plánuje Premier Tech zavést nové velikosti produktů a různé materiály obalů, aby se zvýšila udržitelnost tohoto doručovacího systému, a přitom se zaměří na to, co pěstitelé chtějí a potřebují.


Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa