Kanadská Aurora uvádí na trh ve Spojeném království nové výtažky z konopí 

Kanadská Aurora uvádí na trh ve Spojeném království nové výtažky z konopí 

Společnost Aurora Cannabis, významný dodavatel produktů z lékařského konopí v Evropě, uvedla pro pacienty na trh ve Spojeném království tři nové výtažky z konopí.

Aurora vstoupila na britský trh léčebného konopí v roce 2019, jen pár měsíců po změně zákona v listopadu 2018. Je jedním z hlavních dodavatelů sušených květin pro lékařské použití ve Spojeném království a Evropě.

Nové extrakty EU-GMP budou dostupné od května a budou vyráběny v Aurora Nordic v dánském Odense.

Podle společnosti Aurora byl dceřinou společností Aurora Nordic vyvinut nový proces extrakce, založený na identických odrůdách květin, aby bylo zajištěna kvalita vysoké úrovně terpenů léčebného konopí.

„Pokračujeme v úsilí o dostupnost pro všechny pacienty, kterým bylo předepsáno léčebné konopí, a prosazujeme úhradu a cenovou dostupnost prostřednictvím financování NHS ,“ řekla Trisha Cassidy, výkonná ředitelka Aurora UK a Irsko.

„Jsme odhodláni pomáhat zlepšovat přístup zdravotnických pracovníků k lékařskému vzdělání a rádi se podělíme o naše znalosti a zkušenosti s léčebným konopím.“

Čtěte také: Míří do Ekvádoru legalizace rekreačního konopí?

Cassidy dodává: „Účinnost a snášenlivost léčebného konopí již byla prokázána v několika klinických studiích a po dokončení prvního registru pacientů pro léčebné konopí v Evropě bude k dispozici ještě více údajů od 20 000 pacientů ve Spojeném království.

„Britský trh je stále mladý a je třeba udělat hodně práce, aby se odstranily překážky, které pacientům stále brání v léčbě, kterou potřebují. Aurora se těmto pacientům věnuje a bude ve Spojeném království pokračovat ve své obětavé práci.

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa