Lyphe Group spouští na ostrově Guernsey novou léčebnou konopnou kliniku

Lyphe Group spouští na ostrově Guernsey novou léčebnou konopnou kliniku

Medical Cannabis Clinics uzavřela partnerství s lékárnou St Martin’s Grand Rue Pharmacy na otevření nové kliniky na ostrově Guernsey pro nové i stávající pacienty. Otevření kliniky v St Martin sníží pacientům náklady na předepisování léčebného konopí, protože lék již nebude muset být dovážen z Velké Británie.

Medical Cannabis Clinics dříve poskytovaly ostrovanům přístup k léku prostřednictvím svých klinik ve Spojeném království, bude to však poprvé, kdy nabídnou své služby z místního centra.

Partnerství s lékárnou St Martin’s Grand Rue Pharmacy poskytne osobní konzultace s Dr. Scottem Mitchellem. 

Dr Scott Mitchell poznamenal: „Léky na bázi konopí mají obrovský potenciál pomoci pacientům s širokou škálou nemocí a symptomů.  

„Mít kliniku zde na ostrově znamená, že můžeme poskytovat tu nejlepší kvalitu péče a vidět pacienty tváří v tvář při jejich konzultaci.“

Od začátku tohoto roku pacienti platili 25 liber za dovoz svých receptů na léčebné konopí ze Spojeného království. Tato nová klinika znamená, že obyvatelé ostrova budou mít snadnější a rychlejší přístup ke svým receptům z ostrovní lékárny. 

Čtěte také: Ostrovní stát Guernsey vydal pacientům více než 5 000 licencí na léčebné konopí

Také se doufá, že tato nová klinika zlepší přístup pacientům a pomůže těm, kteří jsou v současné době bez lékařského předpisu, ale měli by z léku prospěch.

Vedoucí provozu ve společnosti Lyphe Group , Sophie Gamwell, řekla: „Jedná se o důležitý krok k zajištění toho, že rozšiřující se komunita pacientů na Guernsey dostane nejvyšší úroveň péče a nákladově nejefektivnější schůzky a konzultace. 

„Rozhodující je, že toto nové partnerství znamená, že pacienti mohou dostávat své léky rychleji a nechat si je vydávat přímo z lékárny St Martin’s Rue Pharmacy, zde na ostrově Guernsey.“

Dr. GrowMan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Nejnovější z ekonomiky

Nejnovější galerie

Top Authors

Ze světa